Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Acid Hialuronic, Vegan, 300mg, 90 capsule, Nutrisential

Beneficii Nutrisential Acid Hialuronic:Functia sa principala este de a retine apa pentru a mentine tesuturile bine lubrifiate si umede;Cu toate acestea, procesul natural de imbatranire si expunerea la lucruri precum radiatiile ultraviolete de la soare, fumul de tutun si poluarea pot diminua cantitatile sale in piele. Administrarea de acid hialuronic poate preveni aceasta scadere, oferindu-i organismului dumneavoastra cantitati suplimentare pe care sa le incorporeze in piele care, de asemenea, reduce aparitia ridurilor;Acidul hialuronic se gaseste, de asemenea, in articulatii, unde mentine spatiul dintre oase bine lubrifiat;Atunci cand articulatiile sunt lubrifiate, este mai putin probabil ca oasele sa se macine unele de altele si sa provoace dureri neplacute. Suplimentele cu acid hialuronic sunt foarte utile pentru persoanele care sufera de osteoartrita, un tip de boala articulara degenerativa cauzata de uzura articulatiilor in timp;Rolul principal al acidului hialuronic este datorita capacitatii sale de a lega cantitati mari de molecule de apa (acidul hialuronic este capabil sa lege apa intr-o cantitate de 1000 pana la 4000 de ori de greutatea proprie), sa creasca rezistenta pielii si sa netezesca frumos suprafata. Pielea tanara este neteda si foarte fina deoarece contine concentratii mari de acid hialuronic;Contribuie la flexibilitatea articulatiilor si la sanatatea generala a pielii. In timp, degenerarea in organism poate contribui la deteriorarea crescuta a articulatiilor si a pielii.Acidul Hialuronic Nutrisential este conceput pentru a fi una dintre cele mai puternice optiuni de supliment posibile cu un continut de trei ori mai concentrat decat majoritatea celorlalte marci de pe piata. Este potrivit pentru persoanele cu varsta peste 18 ani deoarece pe langa proprietatile sale bine-cunoscute de combatere a ridurilor ofera si o buna hidratare a pielii.Ingrediente Nutrisential Acid Hialuronic:Acid hialuronic (hialuronat de sodiu) de calitate alimentara – 300 mg per capsulaAlte ingrediente: stearat de magneziu, aerosol.Mod de administrare Nutrisential Acid Hialuronic:Se administreaza 1 capsula, o data pe zi, dupa masa, cu un pahar de apa.

Acest produs Acid Hialuronic, Vegan, 300mg, 90 capsule, Nutrisential din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

179.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

RENE FURTERER TRIPHASIC REACTIONAL 12 FIOLE X 5ML
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen MM1031 C2
RELAXOPHYTOL 30 CAPSULE
Propolis C Raceala si Gripa Adulti, 8 plicuri
Servetele umede FREESIA, 50 bucati, Dr. Wipes
Marnys DHA Complex, 60 capsule
ACM MEDISUN SPRAY SPF50+ 200ML
Sampon si gel de dus 2in1 cu ghimbir si carbune, 250ml, Puro by Forhans
Dacia Plant Ceai sanziene galbene x 50g
chevron-right-circle