Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Genito-urinar
  6. /
  7. Supliment pentru potenta PotentXLibido...

Supliment pentru potenta PotentXLibido Plus, 60 capsule, Nutrisential

Beneficii Nutrisential Potent X Libido Plus Supliment pentru potenta:Sporeste apetitul sexual;Cresterea libidoului;Stimuleaza activitatea secretorie a glandelor sexuale;Efect afrodisiac;Circulatia sangelui imbunatatita;Imbunatateste performantele sexuale;Principalul mecanism de actiune Coltiilor babei este legat de actiunea sa asupra hormonilor. La barbati, creste hormonul luteinizant prin care se formeaza testosteronul, iar la femei regleaza echilibrul hormonal;Coltii babei demonstreaza proprietati antioxidante si antiinflamatorii, reduce tensiunea arteriala, favorizeaza ritmul cardiac si colesterolul si ajuta la reglarea nivelului de trombocite din sange. Beneficiile potentiale ale plantei au fost, de asemenea, raportate in hiperplazia prostatica.Ingrediente Nutrisential Potent X Libido Plus Supliment pentru potenta:Tulpini de Coltii babei (Tribulus terrestris – 400mg*), Extract de radacina de astragalus (Astragalus membranaceus) spec. 50% polizaharide – 200 mg*, Extract de radacina de maca (Lepidium meyenii) – 100 mg*, Pycnogenol (Pinus pinaster) – 95% proantocianidina– 100 mg*, stearat de magneziu, aerosil.Mod de administrare Nutrisential Potent X Libido Plus Supliment pentru potenta:Se administreaza 2 capsule, o data pe zi, dupa masa, cu un pahar de apa.

Acest produs Supliment pentru potenta PotentXLibido Plus, 60 capsule, Nutrisential din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

98.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 0909 C6
Miere de Manuka MGO 250+, 250g, Manuka Health
3560 GH3 Men Fiole cu acid hialuronic 5%, 10*2 ml
Lac de unghii Bubble Bath™, 15ml, OPI
WATERPIKULTRA WP 490 E2 DUS BUCAL
Magneziu + Vitamina B6, 50 comprimate, Zdrovit
Listerine mouthwash freshburst 250ml
Tampoane interne Natural Super, 16 bucati, Kotex
Biscuiti cu zmeura si crema de vanilie, 125g, Hammer Muhle
chevron-right-circle