Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pachet VitaMax Q10, 20 + 10 capsule, Perrigo

Beneficii Vitamax Q10:Mentine nivelul normal de vitamine si minerale;Contribuie la metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului imunitar;Mentine sanatatea sistemului osos si muscular;Mentine sanatatea pielii si parului;Coenzima Q10 contribuie la metabolismul energetic al celulei;Vitaminele B6 si B12 contribuie la metabolismul energetic normal si la reducerea oboselii si a epuizarii;Ginseng, componenta naturala, amelioreaza reactia organismului la factorii de stres fizic si psihic, contribuind la functionarea normala a sistemului imunitar, la tonifierea si revigorarea organismului.Ingrediente:Combinatie unica, echilibrata de 26 elemente;Vitamine;Minerale;Ginseng;Coenzima Q10.Mod de administrare:O capsula gelatinoasa pe zi, dupa micul dejun.

Acest produs Pachet VitaMax Q10, 20 + 10 capsule, Perrigo din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 315
Beauty Help Strawberry, 300g, Zenyth
Jucarie senzoriala pentru carucior Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
Balsam reparator cu amarant, 150ml, Rausch
Creion bio contur pentru ochi Auriu, 1.1g, Charlotte Bio
Pediakid Mal des transports (rau de transport) x 10 plicuri
Orteza pentru glezna si bolta piciorului M, 1 bucata, Futuro
Bioscalin Energy Tratament energizant impotriva caderii parului pentru barbati, 10 fiole
Apa de gura bio cu menta pentru ingrijire si respiratie proaspata, 250ml, Coslys
chevron-right-circle