Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Actigel Multi-Gyn, 50 ml, Bioclin

Beneficii Actigel Multi-Gyn:Are un efect calmant direct;Reduce mirosul si scurgerile;Optimizeaza pH-ul si flora vaginala;Produs natural;Contine aproximativ 25 de aplicatii.Ingrediente Actigel Multi-Gyn:Extract Aloe Barbadensis, 2QR (Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer), Guma Xanthan, Glicerina, Caprylyl Glycol *2QR, polizaharide bio-active patentate.Mod de utilizare Actigel Multi-Gyn:Pentru tratamentul disconforturilor vaginale, va sfatuim sa utilizati Multi-Gyn ActiGel de doua ori pe zi timp de 5 zile consecutiv. Cu toate acestea, puteti utiliza Multi-Gyn ActiGel ori de cate ori doriti o ameliorare. Multi-Gyn ActiGel nu trebuie utilizat mai mult de 30 de zile consecutive pentru a permite florei vaginale sa se stabileasca de la sine.Pentru a trata vaginoza bacteriana, trebuie sa utilizati Multi-Gyn ActiGel cel putin de doua ori pe zi timp de 5 zile consecutiv. Daca disconfortul dvs. a disparut dupa acele 5 zile, nu este nevoie sa folositi tubul complet.Recomandat - Vaginite si vulvite atipice, iritatii si mancarimi ale vaginului, uscarea vaginului, flora vaginala anormala, senzatii de arsura/durere, leziuni ale mucoasei, durere in timpul actului sexual.Precautii / Atentionari Actigel Multi-Gyn:Fara reactii adverse, contraindicatii, se poate administra si in sarcina.Prezentare: tub de 50 ml cu aplicator. Greutate cu ambalaj: 0,2 kg.

Acest produs Actigel Multi-Gyn, 50 ml, Bioclin din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cereale cu secara si scortisoara Crunchies Bio, 250g, Milzu
Rame ochelari de vedere dama Fossil FOS 7157/G LHF
Sistem de infasare pentru 3-6kg albastru, 1 bucata, Eko
Rame ochelari de vedere copii Polarizen F2027 C2
Crema hranitoare pentru ten uscat Yoghurt, 40ml, Korres
KEEP COOL Shine Masca de fata intens iluminatoare, 25 g
Sampon pentru utilizare zilnica cu pH 5.5, 200ml, Numismed
Ahava Peeling corp cu kale si turmeric, 200ml
HARTMANN MOLICARE PREMIUM ELASTIC 6 PICATURI M X 30BUC
chevron-right-circle