Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Liquigel Multi-Gyn, 30 ml, Bioclin

Beneficii Multi-Gyn Liquigel:Amelioreaza instantaneu uscaciunea vaginala;Protejeaza de iritatii in timpul actului sexual;Suplimenteaza umiditatea vaginala naturala;Pe baza de ingrediente naturale;Nu contine hormoni.Ingrediente Multi-Gyn Liquigel:Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer, Glicerina, Betaina, Guma Xantan, complex 2QR polizaharide bio-activ patentate.Culoarea gelului poate varia de la transparent la maroniu deschis datorita ingredientelor naturale. Culoarea nu afecteaza eficacitatea sau siguranta produsului. (conform declaratie producator).Mod de utilizare Multi-Gyn Liquigel:Aplicati Multi-Gyn LiquiGel cel putin o data pe zi sau oricand aveti nevoie de ameliorare.Multi-Gyn LiquiGel este destinat tuturor femeilor care sufera de uscaciune vaginala. Acest lucru poate avea diverse cauze, cum ar fi modificari hormonale, utilizarea medicamentelor, boli cronice, menstruatie, dupa nastere, dupa utilizarea tampoanelor etc.

Acest produs Liquigel Multi-Gyn, 30 ml, Bioclin din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Miere de Manuka MGO 250+, 500g, Manuka Health
LA ROCHE POSAY EFFACLAR DUO+ UNIFIANT LIGHT 40ML
Ciocolata bio cu crema de migdale si tonka, 100g, Rapunzel
Fluid protectie solara copii SPF50, Fotoprotector Pediatrics Fusion, 50ml, Isdin
Plasturi pentru acnee Madagascar Centella Tea-Trica, 22 bucati, Skin1004
Balsam de par tonifiant, 150 ml, Apivita
Crema de noapte cu lipide active si Bakuchiol 1%, 50ml, Yope
Vitamina B6 Piridoxina 100mg, 120 capsule, G&G
Ulei esential de menta, 10ml, Trio Verde
chevron-right-circle