Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Eumastos gel, 30 plicuri, Loli Pharma

Beneficii Eumastos gel:Remediu impotriva simptomelor dureroase cauzate de rani chirurgicale sau de anumite metode de diagnosticare;Calmeaza tensiunea mamara si tulburarile legate de mastopatiile benigne ale sanului;Tratarea si preventia mastodiniilor premenstruale si/sau care se prezinta clinic.Ingrediente:Un plic Eumastos Gel de 2,5 g. contine: Boswellia serrata, betaina, myo-inozitol, Hamamelis virginiana, propilen, glicol, hidroxieticeluloza, glicerina, etoxydiglycol, srobat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA, o-cymen-5-ol, acid lactic, apa purificata.Mod de administrare:Aplicati continutul unui plic cu gel o data pe zi pe fiecare san, printr-un masaj delicat, pana la absortia completa a acestuia.In cazul unei mastalgii ciclice, se recomanda aplicarea din a zecea pana in a douazeci si cincea zi a ciclului menstrual.Precautii / Atentionari:Un plic de produs se foloseste o singura data.Pentru uz extern.Nu folositi produsul daca sunteti alergice la unul dintre ingredientele sale.Utillizarea pe perioada lungi a tuturor produselor pentru uz local ar putea sensibiliza pielea, in acest caz, intrerupeti aplicarea produsului si consultati medicul pentru a stabili tratamentul potrivit.Nu folositi produsul in timpul sarcinii si al alaptarii.A nu se lasa la indemana copiilor.NU inghititi.Pastrati produsul la temperatura camerei, intr-un loc ferit de surse de caldura.

Acest produs Eumastos gel, 30 plicuri, Loli Pharma din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

76.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Snack eco din cereale cu mango Solo Minipuffs pentru +8 luni, 18g, Hero Baby
Pulverizator din aluminiu Black, 500ml, Cupio
Cana anticurgere cu pai de silicon si clips de prindere 6+ Baby, 360ml, Minut
Sampon seboregulator Iraltone, 200ml, Cantabria Labs
Spray transparent cu protectie solara SPF50+, 200ml, Bionike
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi ASD1010 C3
Absorbante Always Ultra Super Plus, 8 bucati
Baton colagen cu cacao MIG 21, 45g, Soco
Gel dus Bee My Honey, 250 ml, Apivita
chevron-right-circle