Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Alerfree picaturi orale, 10 ml, Ab-Biotics

Beneficii Alerfree:Formula probiotica pentru nou-nascuti si sugari cu risc de alergii, in special eczeme si dermatita atopica.Ingrediente:Bifidobacterium breve M-16V 1x10⁹ UFC/doza.Mod de administrare:5 picaturi/zi, dupa masa, timp de cel putin o luna.Precautii / Atentionari:Nu este recomandat consumul produsului in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Consumul acestui produs nu este recomandat persoanelor care sunt grav imunodeprimate sau imunosupresate.In caz de sarcina, alaptare sau pentru diverse afectiuni, va rugam sa consultati un profesionist din domeniul sanatatii inainte de utilizare.

Acest produs Alerfree picaturi orale, 10 ml, Ab-Biotics din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

66.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare barbati Guess GU00085 01E
Dacia Plant Calmotusin sirop- pentru calmarea tusei, 200 ml
Ceai verde superior cutie metalica, 100g, Naturalia Diet
Scutece Active Baby Junior Marimea 5 pentru 11-16 kg, 150 bucati, Pampers
Crema de zi Hydragenist, 50ml, Lierac Paris
Anticarcel Acut, 10 comprimate
Proteina Vegana cu Aroma Naturala de Vanilie, 985g, AboutTime®
Plasturi Oculari Sterili Fete 5 Cm X 6.2 Cm
Sticla sport Barbie, 400ml, Kidscenter
chevron-right-circle