Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Detrical baby picaturi orale, 30 ml, Zdrovit

Beneficii Detrical baby picaturi orale, Zdrovit:Sustine functionarea normala a sistemului imunitar;Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos;Mentine sanatatea dintilor;Ajuta la mentinerea functiei normale a sistemului muscular;Absorbtia normala in organism a calciului si a fosforului;Mentine concentratiile normale de calciu in sange.Ingrediente: Trigliceride cu lant mediu, agent antioxidant - DL-alfa-tocoferil acetat, calecalciferol (vitamina D3).O picatura de solutie contine: 5ug (200UI) vitamina D3.Mod de administrare: 1-2 picaturi pe zi sau la recomandarea medicului pediatru.

Acest produs Detrical baby picaturi orale, 30 ml, Zdrovit din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

PEDIAKID Phytovermil, 125 ml
Aspirator nazal electric pentru bebelusi (ME8202X), 1 bucata, Plus Comfort
MEDTEX ORTEZA PENTRU INCHEIETURA CU ATELA METALICA 8551 MARIME S/M
Air7 Vitamina plamanilor, 30 capsule, protectie boli respiratorii
Ulei de Cocos presat la rece, 500 ml, Adams
Pronat Cus Cus, 200g
Sorbet-cremă Booster Hidratare 2% Niacinamidă
B Complex 30 capsule Balkan Pharmaceuticals
Dr. Fiterman Minoxicapil, 30 capsule
chevron-right-circle