Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema de zi Natural Care, 50ml, ZIAJA

Beneficii iaja Natural Care – Crema de zi:Calmeaza pielea uscata si iritatiile;Netezeste si catifeleaza pielea;Potrivita tuturor tipurilor de piele, inclusiv pielii sensibile;Ingrediente principale: lanolina din rodie, fitosteroli, ulei de canola bioactiv, unt de shea;Varsta: 12ani+;Produs vegan.Ingrediente:Aqua (Water), Octyldodecanol, Canola Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Shea Butter Ethyl Esters, Tripelargonin (C8-C12 Acid Triglyceride), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ceramide NP (3), Ceramide AP (6II), Ceramide EOP (1), Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, Carbomer, Parfum (Fragrance), Citral, Limonene, Sodium Hydroxide.Mod de utilizare:Aplicati pe pielea uscata, masati bland si lasati sa se absoarba. Evitati zona ochilor.

Acest produs Crema de zi Natural Care, 50ml, ZIAJA din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

VIRODEP PICATURI ORALE 30ML
SOLIDEA SOSETE MISS RELAX 70DEN NERO MARIME 1-S
Periferisan, 30 capsule, Zdrovit
Dr. Max Plasturi sensitive sterili 8 x 10cm, 10 bucati
Scrub stimulant pentru corp, 250ml, Alma K
Contur de ochi Be Young, 15ml, Sophieskin
Sampon bio de ingrijire pentru par gras cu extract de jujube si brusture, 250ml, Coslys
Crema pentru fermitate Nutra Lifting Elements of Nature, 50ml, Dr.Grandel
ELANCYL CREMA SPECIFIC VERGETURI MATERNITATE 150ML
chevron-right-circle