Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti copii cu aroma de capsuni Fluor Calcium, 75 ml, Kin

Beneficii Kin Pasta de dinti copii Fluor Calcium:aroma sa usoara de capsuni este deosebit de placuta pentru copii;pentru igiena bucala zilnica;potrivit pentru ingrijirea copiilor de la 12 luni.Ingrediente:Aqua, Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Aroma, Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Xylitol, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Methylparaben, Calcium Glycerophosphate, Citric Acid, Sodium Propylparaben, Potassium AcesulfameMod de utilizare:Periati dintii timp de 2 sau 3 minute, cel putin de doua ori pe zi, de preferat dupa fiecare masa.

Acest produs Pasta de dinti copii cu aroma de capsuni Fluor Calcium, 75 ml, Kin din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa micelara Hidractive Endocare, 400ml, Cantabria Labs
Rezerva Sapun lichid crema cu mosc alb, 1000ml, Dermomed
Scortisoara Ceylon Pulbere ecologica, 30g, Niavis
Pudra proteica cu aroma de banane Diet Whey, 1kg, PhD
Lotiune de spalare cu levantica Johnson's Baby Bedtime, 500ml, Johnson&Johnson
Booster DermaSolutions pete si urme post-acneice Vitamina C 10% + Acid Glicolic 6% + Acid azelaic 3%, 15ml, Wawa Fresh Cosmetics
Transvital Propolis cu galbenele spray 25 ml
Crema de protectie solara pentru fata SPF50+ Liftage, 50ml, Lysedia
HARTMANN PEHA-SOFT MANUSI EXAMINARE NITRIL NEPUDRATE MARIME L 100BUC
chevron-right-circle