Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel de curatare Xeracalm Nutrition, 500 ml, Avene

Beneficii Avene Xeracalm Nutrition gel de curatare:Ofera confort pielii;PH fiziologic si fara sapun;Formulat cu 99% ingrediente de origine naturala, acest gel de curatare pentru fata si corp respecta pana si cea mai sensibila piele;Textura sa de gel, fara sapun, cu pH neutru, face spuma la aplicare si nu irita ochii sau zonele intime externe;Recomandat pentru igiena zilnica cu tolerabilitate ridicata pentru a curata delicat pielea uscata si sensibila a intregii familii.Ingrediente:AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. DECYL GLUCOSIDE. WATER (AQUA). SODIUM COCOYL GLUTAMATE. ALGIN. CARRAGEENAN. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). NIACINAMIDE. SILYBUM MARIANUM SEED OIL. SODIUM BENZOATE. TOCOPHEROL.Mod de utilizare:Aplicati pe pielea umeda. Masati usor. Clatiti. Utilizare zilnica.

Acest produs Gel de curatare Xeracalm Nutrition, 500 ml, Avene din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

64.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

VICHY Aqualia Thermal SPA night, gel hranitor anti-oboseala, 75ml
Hartmann Stulpa 2R Bandaj tubular 6 cm x 15 m
Naturigin Vopsea Saten aramiu 4.6, 115ml
Sampon anti-matreata Revalid, 250 ml, Ewopharma
Femena Meno, 30 capsule vegetale, Alevia
Omni Biotic Hetox Light, 30 plicuri * 3g, Institut Allergosan
Solutie de curatare cu acid mandelic 3% Sebo-Almond-Claris T, 190ml, Pharmaceris
Gold Lutein 30 capsule
Avene Anti-roseata Masca reparatoare calmanta, 50ml
chevron-right-circle