Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Apa de mare
  6. /
  7. Spray nazal Hypertonic Bebe,...

Spray nazal Hypertonic Bebe, 50 ml, Sterimar

Beneficii Sterimar Spray nazal Hypertonic Bebe:descongestionati rapid nasul;indepartati mucusul, chiar si cel gros;ajuta la combaterea racelii si la limitarea riscului de infectie secundara prin spalarea cavitatii nazale;acest dispozitiv permite aproximativ 300 de pulverizari;spray-urile Stérimar sunt folosite de kinetoterapeutii respiratori;conditionat aseptic;azot de gaz inert pulsat: solutia nu este in contact cu azotul;indicatie: Descongestioneaza si ajuta la combaterea racelii de la 3 luni.Ingrediente:Sea water: 60ml (salt: approximately 19g/litre), Copper salt pentahydrate, Manganese salt monohydrate. Purified water qs 100ml.Mod de utilizare:La prima utilizare, efectuati un prim spray de amorsare.Puneti usor varful in nara.Pulverizati de 1-2 ori pentru scurt timp in fiecare nara.Lasati excesul de solutie sa se scurga si stergeti.Pentru o spalare mai profunda a cavitatii nazale:Instalati copilul sub 2 ani culcat pe spate sau asezat de la 2 ani.Capul tinut aplecat in lateral (niciodata inapoi).Puneti usor varful in nara superioara.Se administreaza 1 spray prelungit.Lasati solutia in exces sa curga prin cealalta nara, apoi stergeti.Reinnoiti in cealalta nara daca este necesar.Dupa fiecare utilizare, curatati bine duza cu apa fierbinte si stergeti cu o carpa curata si uscata.2 pana la 6 pulverizari pe zi pana la decongestionare.In cazul mucoasei iritate, pot aparea senzatii de furnicaturi in timpul utilizarii.Precautii / Atentionari:Recipient sub presiune: Se poate sparge la caldura.Tineti departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise si alte surse de aprindere.Nu perforati si nu ardeti, chiar si dupa utilizare.Protejati de radiatiile solare.Nu expuneti la temperaturi peste 50°C/122°F.A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Spray nazal Hypertonic Bebe, 50 ml, Sterimar din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Urocultor steril, 120 ml
Always Ultra Night 12 bucati
Propolis C Raceala si Gripa Adulti, 8 plicuri
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7110/G 4IN
Seminte bio de broccoli pentru germinat BioSnacky, 30g, Rapunzel
Lotiune hidratanta de fata si corp pentru piele uscata si foarte uscata, 236ml, CeraVe
Ceai de slabit, 50g, Alevia
Bioderma Atoderm Ultra Crema hidratanta parfumata 500 ml
Toner pentru fata Rice, 150ml, I'm From
chevron-right-circle