Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Apa de mare
  6. /
  7. Spray nazal Hypertonic, 100...

Spray nazal Hypertonic, 100 ml, Sterimar

Beneficii Sterimar Spray nazal Hypertonic:descongestioneaza rapid mucoasa nazala;elimina flegma, chiar si groasa;ajuta la combaterea racelilor, sinuzitei si la limitarea riscului de suprainfectie prin spalarea cavitatilor nazale;imbunatatiti eficacitatea tratamentelor locale cu medicamente pentru a reduce consumul acestora;gaz propulsor inert cu azot: solutia nu este in contact cu azotul.Ingrediente:Sea water: 75ml, Copper salt pentahydrate, Manganese salt monohydrate, Purified water qs: 100mlMod de utilizare:Cand utilizati pentru prima data, efectuati o prima pulverizare de amorsare.Capul drept, introduceti varful in nara.Pulverizati de 1 pana la 2 ori in fiecare nara.Lasati excesul de solutie sa curga apoi suflati-va nasul.Pentru o curatare mai profunda a foselor nazale: Capul inclinat in lateral, introduceti varful in nara superioara.Se administreaza 1 pulverizare prelungita de 2 pana la 3 secunde.Lasati excesul de solutie sa curga prin cealalta nara, apoi suflati-va nasul.2 pana la 6 pulverizari pe zi pana la decongestionare.Destinat utilizarii temporare in caz de nas infundat.Dupa fiecare utilizare, curatati bine duza cu apa fierbinte si stergeti.Precautii / Atentionari:Recipient sub presiune: poate sparge daca este incalzit. Tineti departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise si orice alte surse de aprindere.Nu perforati si nu ardeti, chiar si dupa utilizare.A se proteja de lumina soarelui.Nu expuneti la temperaturi peste 50°C/122°F.A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Spray nazal Hypertonic, 100 ml, Sterimar din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Orez integral expandat Bio, 100g, Rapunzel
Crema Anti-Aging pentru uz zilnic, Spicule Tox Active Daily Cream, 40 ml, Trimay
Sirop Ghimbir, 200 ml, Faunus Plant
Tensiometru electric de brat JPD-HA200, 1 bucata, U-Grow
Eurovita Magneziu( 1+1 -50% reducere la al doilea produs)
Curiosin gel 0.1%, 15g, Gedeon Richter
Alevia Seminte de chia, 500g
URIAGE BARIESUN SPF50+ LAPTE COPII X 100ML
Biberon cu tetina Pupaza din tei pentru +0 luni Baby, 125ml, Minut
chevron-right-circle