Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spray oral D3 Baby, 15 ml, Minunino

Beneficii Minunino® D3 Baby:Minunino® D3 Baby prin formula cu pulverizare intra-orala se absoarbe optim si rapid, fiind eficient inclusiv in cazul in care exista probleme la nivelul tractului digestiv; Vitamina D3 din Minunino® D3 Baby, este identica cu cea sintetizata in organismul nostru, provenind totodata dintr-o sursa naturala (derivata din lanolina); Tehnologia speciala de pulverizare intra-orala asigura o absorbtie optima si rapida;.Minunino® D3 Baby spray conceput special pentru copii, cu beneficii inclusiv pentru adulti;Forma de vitamina D3 naturala, identica cu cea sintetizata de organism, cu absorbtie superioara dovedita;Tehnologia speciala de pulverizare intra-orala asigura o absorbtie optima si rapida.Ingrediente:1 puf (0.1 ml) contine: 10mcg vitamina D3/colecalciferol (400 UI), agent de incarcare solutie uleioasa de trigliceride cu catena medie.Mod de administare:Copii 0-3 ani: 1-2 pufuri pe zi (400/800 de UI)Copii peste 3 ani si adulti: 1-3 pufuri pe zi (400/800/1200 UI)sau la recomandarea medicului.Precautii / Atentionari:A se citi prospectul inainte de utilizare.A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Contine indulcitor. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative.A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.Alaturi de o alimentatie sanatoasa, SuperSuplimentele si SuperNutraceuticele Minunino® vin in ajutorul organismului in lupta impotriva provocarilor zilnice.

Acest produs Spray oral D3 Baby, 15 ml, Minunino din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ZIAJA Roll On olive leaf fara saruri de aluminiu, 60 ml
Creion de ochi rezistent la apa Kohl Kajal Waterproof 090 - La La Lavender, 0.78g, Catrice
ABOCA Golamir 2ACT spray adulti cu alcool, 30ml
Gel pentru curatare si hidratare rani Prontosan Wound, 250 g, B. Braun
Crema pentru fermitate Nutra Lifting Elements of Nature, 50ml, Dr.Grandel
Unguent pentru picioare UREA 25%, 50 ml, Numis Med
Parodontax Whitening pasta de dinti 75ml
Corega respiratie proaspata x 40g
Sampon si gel de dus cu ovaz Spiderman, 250ml, Naturaverde
chevron-right-circle