Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Servetele umede si uscate
  6. /
  7. Servetele umede Alinan Happy,...

Servetele umede Alinan Happy, 56 bucati, Fiterman Pharma

ALINAN® servetele umede se recomanda pentru curatarea pielii sensibile a bebelusului inainte de fiecare schimbare de scutec sau de cate ori este nevoie.Ingrediente ALINAN® servetele umede: Aqua, Cetearyl isononanoate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Potasium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid. Compozitie material servetel (±10%): poliester 80%, vascoza 20%.Mod de utilizare:ALINAN® servetele umede se utilizeaza de cate ori este nevoie.

Acest produs Servetele umede Alinan Happy, 56 bucati, Fiterman Pharma din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Difuzor de arome Candlelight Black, 1 bucata, Ellemental
Deodorant Roll-on bio piele cu tendinta atopica, 50ml, Byly
Vichy Dercos Sampon Ultra Calmant par uscat 200ml
SOLARIS Fulgi de mei, 500g
Guler cervical cu fixare usoara Nr. 2, 1 bucata, MedTextile
SECOM APPLE CIDER VINEGAR 500MG X 120 TABLETE
Crema de zi Natural Care, 50ml, ZIAJA
Secom Good Routine Uridine 250mg, 30 capsule
Filtre de rezerva pentru aspiratorul nazal manual BNF020, 20 bucati, Braun
chevron-right-circle