Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti Cosmetice
  6. /
  7. Masca astringenta Salises, 75...

Masca astringenta Salises, 75 ml, Sesderma

O masca verde deschis? Aceasta este masca astringenta de la Salises care promite sa curate impuritatile de pe fata si are proprietati exfoliante, hidratante, racoritoare si linistitoare. Beneficii Sesderma Salises Masca astringenta:Masca purificatoare care functioneaza, da! Are un efect normalizator asupra excesului de grasime, ferm si anti-imbatranire; Curata porii, indeparteaza celulele moarte, rafinand si netezind textura pielii; Aceasta masca este compusa din acid salicilic, cu efect exfoliant si keratolitic, si niacinamida cu efect calmant;Foarte potrivit daca aveti o piele grasa si cu tendinta acneica si ceea ce doriti este sa va curatati pielea si sa imbunatatiti aspectul acesteia.Ingrediente:AQUA, POTATO STARCH MODIFIED, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, GLYCOLIC ACID, KAOLIN, PROPYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, TITANIUM DIOXIDE, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT AMMONIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, MENTHYL PCA, ALCOHOL, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, MENTHOL, C13-14 ISOPARAFFIN, ZINC SULFATE, PEG-4 LAURATE, PEG-4 DILAURATE, LAURETH-7, PEG-4, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, RETINYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 42090, CI 19140.Mod de utilizare:Curatati pielea cu Salises crema spumoasa fara sapun si Sensyses Sebum. Aplica pe pielea umezita anterior si masati usor pana obtineti o spuma cremoasa. Clatiti bine cu apa. Evitati contactul cu ochii.Aplicati masca astringenta Salises uniform pe fata, evitand conturul ochilor, cu varful degetelor sau cu ajutorul unei perii. Cantitatea adecvata este de aproximativ dimensiunea unei nuci.Lasati masca sa actioneze 10-15 minute. Dupa acest timp, este foarte important sa indepartati produsul cu apa rece, ajutandu-va daca doriti de un burete.    

Acest produs Masca astringenta Salises, 75 ml, Sesderma din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

77.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Test automonitorizare Accu-Chek Performa Nano, 50 buc
Suzeta din silicon Nature, rosu, M1, 0-6 luni, 2 bucati, Nuk
Crazy Viper 365 de purtari 2 lentile/cutie
Multi 100% Complete Vitamin, 30 capsule, Jamieson
ORAL B PERIUTA ELECTRICA KIDS  PIXAR X 1BUC
Medilike Effect Tipul 2 AC-Norm, 50ml, Frezyderm
HARTMANN HYDROCOLL PANSAMENT HIDROCOLOIDAL STERIL 5X5CM X 10BUC
Molekin Imuno, 20 comprimate efervescente, Zdrovit
Apa de parfum So Elixir Bois Sensuel, 50ml, Yves Rocher
chevron-right-circle