Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Zinc
  6. /
  7. Naturell Zinc Organic+C, 60...

Naturell Zinc Organic+C, 60 comprimate, USP

Naturell® Zinc Organic + C ofera 15 mg zinc sub forma organica pentru o absorbtie mai buna* si 80 mg vitamina C pentru sustinerea sistemului imunitar. (*Zincul organic se absoarbe mai bine comparativ cu zincul anorganic).Naturell® Zinc Organic + C ofera doza optima de zinc si vitamina C intr-o formula superioara, de origine si calitate suedeza.Beneficii Naturell® Zinc:Zincul reduce numarul de episoade de raceala cu 50%;Zincul inhiba replicarea rinovirusurilor - cel mai frecvent agent infectios viral intalnit la om, responsabil pentru 30-50% dintre raceli;Administrarea pentru cel putin cinci luni a suplimentelor pe baza de zinc reduce frecventa racelilor;Ajuta la reducerea senzatiei de oboseala;Pentru par, piele si unghii sanatoase;Sprijina in mod adecvat metabolismul.Vitamina C are numeroase beneficii documentate asupra organismului:Sustine sistemul imunitar si nervos;Ajuta la reducerea oboselii si a extenuarii.Ingrediente:1 comprimat contine: 15 mg Zinc organic (150%*), 80 mg vitamina C (100 %*). *Valoare Nutritionala de referintaNaturell® Zinc Organic + C este un PRODUS VEGAN (conform standardelor, formulat integral din surse vegetale), FARA ZAHAR. FARA GLUTEN. FARA LACTOZA.Mod de administrare:1 comprimat/zi.Precautii / Atentionari:A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos. A nu se consuma daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Acesta este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. 

Acest produs Naturell Zinc Organic+C, 60 comprimate, USP din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mini perna cu gel pentru incaltaminte, 3 bucati, Mia Calnea
Hepatargine Forte, 20 plicuri, MBA Pharma
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50056 D 001
Sampon antimatreata grasa Neopur, 150ml, Rene Furterer
Fotoprotector Fusion Water color light SPF 50, 50ml, Isdin
Genera Sapun lichid cu ulei de argan, 500 ml
LIVSANE CALCIU 20 COMPRIMATE EFERVESCENTE
Dr. Max Multivitamin Energy, 30 comprimate
Rivadouce Crema dus hidratanta dermatologica, 500ml
chevron-right-circle