Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ulei esential de Scortisoara, 5 ml, Steaua Divina

Beneficii Ulei esential de Scortisoara:Ajuta in caz de oboseala fizica si mentala, avand un efect tonic, energizant asupra organismului.Ingrediente: Ulei esential de Scortisoara / Cinnamomum cassia – 100%Mod de utilizare: Uz intern: cate 1-2 picaturi de 3 ori pe zi, dupa mese, in miere sau pe o bucatica de paine sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate. Uz extern: Doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si in compozitii pentru aromaterapie.Precautii / Atentionari:Produs dermocaustic, nu se utilizeaza ca atare pe piele, nediluat. A se evita contactul cu ochii si cu mucoasele membranare.Contraindicatii: Inhalare directa, alergie la Scortisoara, in sarcina. Nu se indica copiilor sub varsta de 6 ani.Reactii adverse: Poate produce alergie. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Ca regula generala, se recomanda efectuarea unui test de sensibilitate. Aplicati in plica cotului un amestec format din 2 picaturi de ulei esential diluat intr-o lingurita de ulei vegetal si asteptati 48 de ore pentru a vedea daca apare o reactie.Interactiuni medicamentoase: nu are.UZ INTERN SI EXTERNCU INGREDIENTE NATURALE!Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul: vezi pe ambalaj.Produs realizat intr-un sistem de management al calitatii certificat conform SR EN ISO 9001:2015 de catre TÜV THÜRINGEN Germania

Acest produs Ulei esential de Scortisoara, 5 ml, Steaua Divina din categoria BIO SI Wellness se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fond de ten Mask Fit Red Cushion 17N Vanilla, 18g, Tirtir
Ochelari de soare barbati Polaroid PLD 2136/G/S/X 003 M9
LYSI ULEI DIN FICAT COD PT COPII 240ML
Crema de fata Hyperpigmentation Defense P20 SPF 50+, 50ml, Riemann
Solutie pentru irigarea ranilor Prontosan, 10 flacoane x 350ml, B. Braun
DESOLVITUM D3 + K2 X 30 COMPRIMATE FILMATE
Baton cu mar, zmeura si merisoare, 20g, Plasmon
Cutie muzicala Dove Baby Rich Moisture: Sampon, 200 ml + Lotiune de corp, 200 ml + Crema scutec, 45g
Bio Grâu Verde, 80 g, Zenyth
chevron-right-circle