Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijirea tenului
  6. /
  7. Stick corector Balance, 10ml,...

Stick corector Balance, 10ml, PFC Cosmetics

Beneficii Stick corector Balance, PFC Cosmetics:Tratament localizat care ajuta la eliminarea cosurilor si punctelor negre;Acopera si usuca imperfectiunile si uniformizeaza pielea prin reducerea dimensiunii, infectia cosului si eliminand porii infundati;Acidul glicolic – lantul sau molecular mic patrunde cu usurinta in cele mai profunde straturi ale pielii, actionand in acelasi timp ca un exfoliant si mentinand hidratarea naturala a pielii;Acidul salicilic este un ingredient cu proprietati exfoliante si antiseptice;Repara bariera protectoare a pielii si este capabil sa hidrateze zonele extrem de uscate;Dermasooth®: componenta unica si naturala care combate procesele inflamatorii;Scaderea intensitatii iritatiei dermice;Viteza crescuta de recuperare a functiei de bariera.Ingrediente:AQUA, ALCOHOL DENAT., PENTYLENE GLYCOL, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, GLYCERIN, SALICYLIC ACID, PROPANEDIOL, AZELAIC ACID, GLYCYRRHETINIC ACID, PHENOXYETHANOL, HYDROXYPROPYL GUAR, GLYCOLIC ACID, PARFUM, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT, OCIMUM SANCTUM LEAF EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID.Mod de utilizare:Utilizati o data pe zi, pe pielea curatata, recomandat seara. Dupa Balance Tonic si/sau produse zilnice de ingrijire a pielii. Acoperiti fiecare cos si/sau por cu aplicatorul. Asteptati sa fie absorbit. Evita contactul cu ochii.

Acest produs Stick corector Balance, 10ml, PFC Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Emporio Armani EA3168 5766
Pachet Echinacea Forte, 120 comprimate, Dacia Plant
Crema de zi Organic pentru ten normal si mixt, 50ml, Nuance
TruBlends Hazel 5 purtari 10 lentile/cutie
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2115/F 807
Crema hidratanta pentru piele uscata Aquafil Hydra Rich, 50ml, Ivatherm
Rame ochelari de vedere barbati Emporio Armani EA3227 6054
Toner cu niacinamide, 100ml, Q+A
Servetele dinti si gingii pentru prevenirea cariilor de biberon +0 luni, 25 bucati, Jack N' Jill Kids
chevron-right-circle