Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Astar 3D, 60 capsule, Alfa Intens

Beneficii Astar 3D:Datorita prezentei vitaminei D, ASTAR 3D este capabil sa actioneze in toate etapele patogenetice ale DMLV, controland atat faza incipienta, cat si faza avansata a bolii;Continte cea mai mare concentratie de vitamina D comparativ cu produsele din aceeasi categorie (50 mcg, echivalent cu 2.000 UI vs 5mcg) → datorita prezentei vitaminei D in concentratie mare, ASTAR 3D este capabil sa actioneze in toate etapele bolii, controland atat faza incipienta, cat si faza avansata;Continte cea mai mare cantitate de mezo-zeaxantina comparativ cu produsele din aceeasi categorie (13 mg vs 10 mg);Mezo-zeaxantina este cel mai important carotenoid datorita localizarii sale la nivelul retinei si pentru efectele sale atat antioxidante, cat si antiinflamatorii;Aportul de Mezo-zeaxantina nu este asigurat de dieta zilnica, astfel ca aportul de suplimente alimentare ce contin Mezo-zeaxantina este justificata la pacientii cu risc sau care sufera de DMLV forma uscata.Ingrediente:Supliment pe baza de 3 carotenoizi (mezo-zeaxantina, luteina, zeaxantina), vitaminele D3, C, E, Zinc si Cupru. Fara gluten si fara lactoza.Mod de administrare:1 capsula pe zi.Precautii / Atentionari:A se pastra intr-un loc racoros si uscat, la o temperatura de maxim 25°C.Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Acest produs Astar 3D, 60 capsule, Alfa Intens din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

117.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pulbere de ovaz verde, 200g, Phyto Biocare
Dischete pentru san de unica folosinta, 60 bucati, Dr. Brown's
Topfer Babycare Gel de dinti, 50 ml
Lapte de corp cu ovaz si hrisca, 390ml, Yves Rocher
Apa micelara pentru piele cuperozica H2O Redness Calm, 500ml, Dermedic
Rame ochelari de vedere copii Polarizen MB09-12 C01R
Ceai Somn Usor, 20 plicuri, Vedda
Sapun Natural Grapefruit si Mandarin, 90g, Savonia
Dr. Wipes Servetele umede pentru ingrijirea copiilor ALOE cu capac, 72 bucati
chevron-right-circle