Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Masca tip servetel pentru pete pigmentare Brightening, 4 bucati, Youth Lab

Beneficii Masca tip servetel pentru pete pigmentare Brightening, Youth Lab:realizata special pentru pielea lipsita de luminozitate, terna si aspra;ideala pentru petele hiperpigmentare, semne postacneice;uniformizeaza nuanta pielii, reduce vizibil petele, protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature;testate dermatologic;fara parabeni sau gluten. Ingrediente active:Extract de Hippophae: Bogat in polifenoli si vitamine, extractul de Hippophae este cunoscut inca din istoria antica pentru activitatea sa antiinflamatoare si antioxidanta. Este un agent topic natural si valoros, potrivit pentru regenerarea pielii si repararea stralucirii pentru un efect vizibil de tinerete.Glutation: Un antioxidant puternic, actioneaza ca un important antioxidant in corpul nostru, prevenind daunele cauzate de radicalii liberi si stimuland sistemul imunitar. Este o componenta esentiala a melasmei si a tratamentelor de depigmentare datorita capacitatii sale de a inhiba sinteza melaninei. Este cunoscut ca ingredientul esential pentru stralucirea tenului.Alantoina: Cicatrizant, antiiritant si reparator, reputat protector al pielii, alantoina este un ingredient potrivit pentru o gama larga de cosmetice, inclusiv cele pentru copii, datorita efectului regenerator si de sporire a confortului pielii. Ingrediente:Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Coptis Japonica Root Extract, Caprylic / Capric Triglyceride, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Phytosteryl / Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Ceramide Np, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-10 Stearate, Glutathione Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Biotin, Pyridoxine, Folic Acid, Cyanocobalamin, Tocopherol, Thiamine Hcl, Beta-Carotene, Linoleic Acid Riboflavin, Inositol, Hydroxyacetophenone, Acrylates / C10-30 Alkyl, Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Tranexamic Acid, Polyglyceryl-10 Laurate, Arginine, Xanthan Gum, Adenosine, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Disodium Edta, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Fragrance.Mod de utilizare:Utilizati spatula inclusa pentru a ridica usor patch-urile. Aplicati pe pielea curata, pe zona de sub fiecare ochi. Lasati timp de 20-30 de minute.Indepartati plasturii si tapotati usor surplusul de produs cu degetele pana cand este complet absorbit.Aplicati zilnic ca tratament de intretinere sau ori de cate ori este necesar.Fiecare plasture este doar pentru o singura utilizare. 

Acest produs Masca tip servetel pentru pete pigmentare Brightening, 4 bucati, Youth Lab din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

94.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare barbati Tommy Hilfiger TH 2089/S 003
ZIAJA Med-Crema de zi antioxidanta cu vitamina C, 50 ml
Pudra proteica cu aroma de bicuiti cu crema iWhey, 2000g, Genius Nutrition
Crema de par pentru par fin ZeroHeat Air Dry, 150ml, Joico
BioSunLine Probiotix Forte Baby – probiotic pentru copii +1 an, 10 plicuri
Ginkgo Biloba si Ginseng Extractum, 10 fiole, Yongkang International
Crema intensiv hidratanta SPF30 Sebo-Moistatic T, 50ml, Pharmaceris
Emetisan cu ghimbir, 30 comprimate, Dacia Plant
GENACOL Plus Glucozamina, 90 caps
chevron-right-circle