Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Centura prindere pacient in fotoliu rulant

Caracteristici ale centurii de prindere pentru fotoliu rulant Confectionata din poliamida 25%, microfibra 25% si poliester spuma 50% Latime curea in parte din fata: 15 cm; Lungime curea in partea din fata, partea albastra: 45 cm; Latime curea in partea din spate: 4 cm; Lungime curea in partea din spate cuprinsa intre: 35-115 cm; Culoare: albastru bleumarin Greutate: 0,250 kg Prinderea se face pe baza de cataramaDintr-o gama larga de produse si accesorii special concepute pentru a sporii securitatea in timpul deplasarii intr-un fotoliu rulant, aceasta curea de prindere ofera marele avantaj de a mentine coloana intr-o pozitie adecvata, impiedicand totodata ca pacientul sa se dezechilibreze/accidenteze.

Acest produs Centura prindere pacient in fotoliu rulant din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

106.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei din seminte de dovleac presat la rece, 50ml, Solaris
Pulverizator de purificare a aerului cu 41 uleiuri esentiale, 75ml, Puressentiel
Vitaleg, 60 comprimate
Ducray Kertyol PSO NOU sampon 200ml
ProHumano+ ArtroDinamic, 30 plicuri
AspiVita 100, 30 capsule, sanatate cardiovasculara
Carbune Activ, 60 capsule, DVR Pharm
Apa de Toaleta Rose 4 Reines Classique, 50ml, L'Occitane
Gel curatare profunda BioActive S Acne, 150ml, Pell Amar
chevron-right-circle