Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Carja pentru copii, Tiki turqoise/violet, 1 buc

Pentru ce se recomanda carja pentru copii, Tiki turqoise/violetAtunci cand copilul (sau adolescentul) are interdictie de a sprjini un picior in podea, este obligatoriu sa se utilizeze o pereche de carje. Daca piciorul traumatizat permite sa fie sprijinit in pardoseala, dar nu poate sa suporte intreaga greutate a corpului, se recomanda a fi folosita o singura carja. Aceasta trebuie tinuta cu mana opusa piciorului traumatizat.Caracteristici carja pentru copii, Tiki turqoise/violet• Design atractiv pentru copii• Rezistenta• Suporta o greutate a utilizatorului de pana la 100 kg• Reglabila in inaltime• Prevazuta cu amortizor din cauciuc pentru prevenirea zgomotului la contactul cu solul.Carja pentru copii este disponibila si in varianta carja pentu copii, Tiki orange/bleu

Acest produs Carja pentru copii, Tiki turqoise/violet, 1 buc din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

64.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema tratament adjuvant pentru psoriazis Cerapsor, 200ml, Ceramol
Apa micelara H3 Hyaluron C, 400ml, Gerovital
Sirop de Propolis Propolsaft, 125ml, Marnys
Vopsea de par naturala Blond deschis (8.0), 140ml, Noah
Inel dentitie Baby, 1 bucata, Minut
Covoras de joaca puzzle geometric Playspot Negru/Bej, 1 bucata, Skip Hop
Ulei de corp pentru bebelusi Eco Bio, 100ml, Baby Anthyllis
Paste Reteta 7 porumb, ovaz si dovleac eco fara gluten, 250g, Republica Bio
Solgar Zinc 50mg, 100 tablete
chevron-right-circle