Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Corset corector postura din bumbac Orthomed - L

Exista 7 balene flexible pe fiecare parte a corsetului care sunt amplasate la ambele brate, pentru o imobilizare si fermitate mai mare.Capetele corsetului sunt infasurate incrucisat la spate si combinate in fata dupa plasarea corsetului pe brate. Mecanismul de ajustare este asigurat de catarame pentru orice grad dorit.Indicatii purtare corset corector postura din bumbac: Utilizat in curburi minore ale posturii; Tulburari si cazuri posturale pentru a mentine corpul drept; Este util pentru tineri si pentru tulburarile posturale intalnite la persoanele care lucreaza la computer si stau jos perioade lungi; Previne scolioza, cifoza si alte afectiuni ale spatelui.Marime corset corector postura din bumbacMarimeDimensiuni la nivelul gatului (cm)S60 - 80M80 - 100L100 - 120ATENTIE : PRODUSUL ESTE UN DISPOZITIV MEDICALCOMANDA CORSET CORECTOR POSTURA DIN BUMBAC, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Acest produs Corset corector postura din bumbac Orthomed - L din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Baton proteic Smart Bar Choc Peanut Butter, 64 g, PhD Nutrition
DTS Masca servetel hidratanta x 24 ml
Crema pentru ochi cu Backuchiol si Cafeina, 30ml, Cosmetic Plant
Avene Hydrance Optimale Legere UV 30, 40 ml
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX7229 2000
Deepsleep Melatonin Formula, 10 capsule
Exfoliant cu scortisoara si miere de albine, 250ml, Sabio
Ceai Ginosept, 50g punga, Fares
DermaHair Booster Dermatita Seboreica si Matreata pentru radacini grase, 8x10ml, Wawa Fresh Cosmetics
chevron-right-circle