Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Scaun de toaleta cu cadru din otel

Este recomandat si in cazul pacientilor imobilizati partial. Dispozitivul este util si in cazul personelor aflate in faza de recuperare in urma unui traumatism. Scaunul de toaleta este ideal pentru a ajuta pacientul sa beneficieze de o igiena optima si usureaza foarte mult munca persoanei care il ingrijeste.Caracteristici ale scaunului de toaleta cu cadru din otel Scaun de toaleta, cromat pliabil din otel; Proiectare pliabila pentru depozitare si transport; Scaunul de toaleta este fabricat din plastic de inalta calitate, se detaseaza si se curata cu usurinta; Latime totala: 54 cm; Inaltime totala: 82 cm; Adancime totala: 52 cm; Latime scaun de toaleta: 44 cm; Adancimea scaun toaleta: 40 cm; Inaltime scaun de toaleta: 44 cm; Inaltime spatar: 42 cm; Greutate maxima utilizator: 100 kgNu depasiti greutatea maxima de utilizare indicata de fabricant-100 kg !*** Conform O.U.G nr. 34/2014 Articolul 16 punctul e), din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena nu se pot returna produse desigilate, folosite, purtate sau spalate de catre consumator. In aceasta categorie intra inaltatoare de wc, scaune cu vas de toaleta si alte dispozitive ajutatoare pentru baie.COMANDA SCAUNUL DE TOALETA CU CADRU DIN OTEL, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS 

Acest produs Scaun de toaleta cu cadru din otel din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

213.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Compeed Plasture invizibil pentru herpes x 15 buc
Unguent Lanolina Ultra Pura Purelan, 37g, Medela
Balsam cu extract de rostopasca x 30 ml (Transvital)
Apa micelara pentru demachierea tenului predispus la roseata, 250ml, Evoluderm
PLE Extract de muguri stejar, detoxifiere, 50 ml
Dacia Plant Ceai papadie x 50g
Ducray A-Derma Balsam de buze 15ml
Masca exfolianta pentru calcaie SheFoot, 1 bucata, SheCosmetic
Rame ochelari de vedere barbati Dolce & Gabbana DG1330 1345
chevron-right-circle