Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cadru de mers cu dublu sprijin si vas WC

Cadrul prezinta o dubla functie: se poate utiliza pentru ajutor in deplasare, cu ridicarea intregii greutati a cadrului pentru deplasare, simultan, cu ambele maini, sau se poate folosi drept scaun de toaleta datorita adaptorului cu vas wc care se fixeaza de cele 2 laterale ale cadrului.Cadru are doua randuri de puncte de sprijin (manere), cele aflate la partea superioara sunt utilizate in timpul mersului, celelalte sunt utilizate cand pacientul pentru a se aseaza sau a se ridica.Caracteristici ale cadrului de mers cu dublu sprijin si vas WC Este fabricat din aluminiu, tratat electrochimic impotriva coroziunii Puferele de la partea inferioara sunt din cauciuc sintetic, rezistent la uzura Vasul de WC, fabricat din plastic de inalta calitate, se detaseaza si se curata cu usurinta Este ajustabil in inaltime Inaltimea cadrului in raport cu solul: min 52 cm - max 100 cm Latimea scaunului: 50 cm Greutate maxima utilizator: 100 kg Dimensiune cutie: 57x32x85 cmNu depasiti greutatea maxima de utilizare indicata de fabricant-100 kg !COMANDA CADRU DE MERS CU DUBLU SPRIJIN SI VAS WC, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Acest produs Cadru de mers cu dublu sprijin si vas WC din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

315.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam relipidant Xerodiane AP+, 400ml, Noreva
Perspirex Lotiune pentru picioare, 100 ml
Lysi Omega 3 aroma lamaie, 240 ml
Melatonina 5mg, 30 capsule, Cosmopharm
Biberon sticla fete Diamond Glass Baby Shower, 150ml, LOVI
Scutece Premium Care XXL Marimea 4 pentru 9-14kg, 174 bucati, Pampers
Green Sugar lichid, 250ml, Laboratoarele Remedia
NanCare Vitamina D, 5ml, Nestle
Ceai chimen, 50g, Bis-Nis
chevron-right-circle