Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Scaun de dus (baie) cu spatar

Este un  scaun de dus durabil care poate suporta pana la 100 kg si poate rezista folosirii repetate. Sezutul din plastic are gauri de drenaj pentru a asigura scurgerea apei si pentru a reduce riscul de alunecare. Fabricat din aluminiu puternic, scaunul de dus este usor si robust.Designul cu decupaj igienic face spalarea la dus mai confortabila si mai convenabila. Acest scaun de baie este reglabil in inaltime pentru a va satisface nevoile personale. Fiecare picior are un varf anti-alunecare pentru a oferi o stabilitate si o siguranta sporita. Manerele incorporate au fost proiectate pentru a oferi sprijin in timp ce stati in picioare.Caracteristici scaun (baie) cu spatar Tip dispozitiv ajutator pentru baie: scaun de dus cu spatar Material: rama din aluminiu + sezut si spatar din PE (plastic) Latime totala: 53cm Dimensiuni sezut: 30/ 50 cm Spatar: 40 cm Inaltime totala: 70-80cm Inaltime scaun reglabila: intre 42 si 52 cm Greutatea scaunului: 3.5 kg Greutatea maxima a utilizatorului: 100 kg.COMANDA SCAUNUL DE DUS CU SPATAR, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS 

Acest produs Scaun de dus (baie) cu spatar din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

149.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Naturalis sapun cu glicerina si parfum oceanic buc.
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 1543 PJP
Ceai pentru tensiune C36, 50g, Fares
Loroblis Baby pulbere orodispersabila, 30 plicuri, Innergy
Balsam nutritiv leave-in cu keratina Tratament Expert, 150 ml, Gerovital
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7178/G RCT
LACALUT WHITE PASTA DE DINTI MEDICINALA 75ML + 33% CADOU
Plasturi racoritori pentru stari febrile copii si adulti, 2 bucati
MAVALA 091237 LAC BASEL
chevron-right-circle