Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Scholl Brant GelActiv pentru tocuri inalte

Branturile Gel Activ pentru tocuri inalte se potrivesc in orice pantof, nu trebuie sa le taiati. Trebuie doar sa indepartati folia protectoare si sa lipiti brantul de talpa interioara. Branturile sunt realizate dintr-un material aderent cu mici circumvolutiuni care previn alunecarea piciorului.Caracteristici Scholl Brant GelActiv pentru tocuri inalte• Tehnologie GelActiv• Absorbtia socurilor pe toata durata zilei• Amortizare superioara• Design cu forma unica care asigura confort pentru intreaga zi.COMANDA SCHOLL BRANT GELACTIV PENTRU TOCURI INALTE, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Acest produs Scholl Brant GelActiv pentru tocuri inalte din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de noapte Anti-Ageing, 50ml, Nuance
Rame ochelari de vedere dama Dior Dior SIGHTO 2 SX7
Apa micelara Actipur, 400ml, Noreva
Dr. Max Femtime Gel vaginal, 50ml
Genera SUN Spray solar SPF30, 200ml
Gel pentru sprancene Super Glue Brow 010 - Ultra Hold, 4ml, Catrice
Curcumin Forte x 185 Lipozomal, 30 capsule, Biocyte
Creion de ochi waterproof Bronze, 1.2g, Cupio
Ceai pufulita cu flori mici U89, 20 plicuri, Fares
chevron-right-circle