Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

TENA Lady Slim Pants Normal Large x 7 buc

Caracteristici ale TENA Lady Slim Pants - lenjerie incontinenta urinara Design feminin cu talie joasa si taietura in forma de V; Slipul pentru incontinenta urinara este confectionat din material elastic; Mulaj perfect, discret, confortabil; Pentru utilizare zilnica; Grad absorbtie Medium; Indicator de umiditate (picaturi) 5; Culoare discreta bej; Dimensiuni talie marime Large: 95 - 125 cm; Numar bucati chiloti incontinenta/ pachet: 7 bucati. COMANDATENA LADY SLIM PANTS NORMAL LARGE X 7 BUC, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Acest produs TENA Lady Slim Pants Normal Large x 7 buc din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tetina rotunda din silicon, 6-24 luni, 2 bucati, 17303, Baby Nova
Rame ochelari de vedere copii Polarizen 98275 C3
Lapte de curatare fata si corp pentru bebelusi, 500ml, Evoluderm
BIODERMA SENSIBIO AR BB CREAM 40ML + H2O AR LOTIUNE 250ML CADOU
DELIA Oja Hybrid Coral nr. 001 rosu, 11 ml
Crema emolienta pentru pielea cu dermatita atopica Triderm A.D., 400ml, Bionike
Rame ochelari de vedere dama Tommy Hilfiger TH 1961 086
Ulei din ficat de cod Lysi, aroma naturala de lamaie, 240ml
Ceai de menta, 50g, Vedda
chevron-right-circle