Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cadru de mers pliabil si pasitor

Date tehnice: Confectionat din aluminiu prevazut cu maner din material plastic PU, cu elemente de legatura galvanizate. Inaltimea se poate regla cu diviziuni de cate 2,5 cm, pe 6 nivele Inaltime reglabila intre: 74 – 86 cm Greutate max. suportata: 90 KgUtilizare cadru de mers pliabil si pasitor:  Se deschide cadrul, pana se aude un click, care inseamna fixarea lateralelor (picioarelor). Inainte de prima utilizare trebuie reglata inaltimea cadrului, in acest scop fiind necesara apasarea clipsului de fixare. Apoi se reblocheaza in noua pozitie, astfel incat tija din otel a clipsului sa proemine in afara. Inaltimea cadrului este corespunzatoare daca in cursul utilizarii cotul este drept si in pozitia de stat in picioare in interiorul cadrului cotul utilizatorului este usor pliat. Inchiderea/pliarea se face apasand pe butonul amplasat pe traversa cadrului de mers.

Acest produs Cadru de mers pliabil si pasitor din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

145.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa de gura cu propolis si diatomee GennaDent, 45ml, VivaNatura
Blu gel 0.3% solutieoftalmica, 8ml
CETAPHIL PRO SPOTCONTROL SPUMA CURATARE 235ML
Ceai Glicostat, 20 plicuri, Fares
Set Country Flowers Mini But, IDC Institute
Inel pesar din silicon tip Donut - 6
Lac de unghii Hybrid Fusion H9, 10.5ml, Andreia Professional
Lotiune lifting si antirid Liftage, 150ml, Lysedia
OTOV CONURI PENTRU CURATAREA URECHILOR PENTRU ADULTI
chevron-right-circle