Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Baston reglabil cu maner verde

Bastonul reglabil cu maner  este confectionat din aluminiu, iar manerul realizat dintr-un material ergonomuc, anti-derapant, reducand astfel riscul de alunecare.Caracteristici ale bastonului reglabil cu maner  confectionat din aluminiu usor si robust, cu finisaj anodizat maner ergonomic pentru a reduce oboseala si pentru a oferi o experienta mai confortabila varful bastonului este confectionat din cauciuc – reduce riscul de alunecare inaltime ajustabila: 70-93 cm diametrul tubului superior: 22 mm diametrul tubului inferior: 19 mm greutate maxima utilizator: 100 kg

Acest produs Baston reglabil cu maner verde din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Huggies Nr.4 Pants Mega Girl 9-14kg, 52 bucati
Zeolit Spectrum Pudra pentru piele, 30g, Novo Biomedics
Tus de ochi eyeliner pen extra long-lasting 010 - Blackest Black, 1.1ml, Essence
Pasta de dinti pentru albire, multifunctionala, Extra Menta, 75ml, Beconfident
PARODONTAX PASTA DE DINTI WHITENING 75ML + PERIUTA DE DINTI EXTRA SOFT CADOU
IVATHERM AQUAFIL LIGHT CREMA 50ML
Sapun solid vegetal cu trandafir salbatic, 100g, Florinda
Sampon Sheer Silver, 350ml, Maria Nila
Mascara Glam&Doll False Lashes 010 - Black, 9.5ml, Catrice
chevron-right-circle