Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Bastoane ortopedice
  6. /
  7. Baston pliabil pentru nevazatori,...

Baston pliabil pentru nevazatori, 4 sectiuni, pliabil, argintiu

Caracteristici Baston pliabil pentru nevazatori, 4 sectiuni, pliabil, argintiumaterial: aluminiu eloxat culoare: sectiuni colorate inaltime: 120 cm, greutate produs: 190g maner cu curelusa de prindere pufere din cauciuc, husa de protectie si depozitareBastonul pentru orientare si mobilitate este lung si ofera cea mai mare siguranta utilizatorului nevazator la deplasarea independenta, chiar si pe trasee necunoscute.Astfel persoanele nevazatoare se pot deplasa independent, rapid, fara insotitor, varful bastonului atinge solul la o distanta suficienta in fata utilizatorului pentru a avertiza din timp obstacolele, gropile, treptele sau bordurile aparute in cale si pentru a-i da posibilitatea de reactie.Pentru a mari gradul de siguranta al utilizatorului, este vopsit in culori reflectorizante, crescand, astfel, vizibilitatea utilizatorului.   Intretinere:Spalati cu apa calda si detergent cu ajutorul unui burete moale.Clatiti cu apa rece si stergeti excesul de apa cu o carpa moale si uscata.Nu folositi detergenti sau alte substante chimice pentru curatare.Nu folositi materiale abrasive. Folosirea acestora poate conduce la deteriorarea aspectului si al protectiei materialului din care este confectionat.Ungeti cu regularitate suruburile si butoanele de ajustare pentru o utilizare indelungata.Depozitati in loc igienic.

Acest produs Baston pliabil pentru nevazatori, 4 sectiuni, pliabil, argintiu din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pudra proteica cu aroma de vanilie Diet Whey, 1kg, PhD
Ariul Stress Relieving Dischete Exfoliante 2 in 1, 30 bucati
5 HTP 100 Zen Forte, 30 capsule, Herbagetica
Picaturi oftalmice Xailin HA 0.2% Plus, 10ml, VISUFarma
Ceai golden chai bio In Harmony, 10 plicuri, Hari Tea
Faina de Mei, 1kg, Solaris
Lysi Ulei din ficat de cod pentru copii, 240ml
Baby Nova Suzeta latex
Radacina de Papadie, Herbal Plus® Dandelion Root 550 mg, 100 capsule, GNC
chevron-right-circle