Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Scaun cu rotile si vas de toaleta, spatar rabatabil

Caracteristici Scaun cu rotile si vas de toaleta Cadru durabil din otel carbon cromat Placa pentru sezut detasabila, galeata din plastic cu capac Tip de roata: plina Roti frontale de 8", solide, din PVC Roti spate de 24" cu anvelope solide Cotiere detasabile si captusite, cu protectie laterala din oțel inoxidabil Spatar inalt rabatabil Suporturi detasabile pentru picioare Tapiteria captusita din PVC este durabila ai usor de curatat.Specificatii

Acest produs Scaun cu rotile si vas de toaleta, spatar rabatabil din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

1299.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fluid anti-imperfectiuni SPF 50+ Capital Soleil UV-Clear, 40 ml, Vichy
Avene Ulei protectie solara SPF 30 200 ml
Soap Box 2022, 1 bucata, L'Occitane
SOS Solutie pentru negi plantari, 10ml
Balsam emolient pentru dermatita atopica Triderm A.D., 450ml, Bionike
Sampon si gel de dus cu levantica, 250ml, Earth Friendly Baby
Altruist pentru toata familia SPF50, 250ml
RILASTIL DAILY CARE Tonic reechilibrant astringent, 200ml
Gel pentru volum cu acid hialuronic, 40ml, Novexpert
chevron-right-circle