Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Test rapid antigen COVID 19, Flowflex nazal/saliva x 1 buc

Caracteristici Test rapid antigen COVID 19, Flowflex nazofaringian si saliva x 1 test/cutieMateriale furnizate Test rapid antigen COVID 19 Flowflex: Casete de testare Eprubete cu soluție de extracție Tampon de control pozitiv Tampon de control negativ Tampoane de recoltare de unică folosință* Recipiente pentru recoltarea salivei Prospect*Tampoanele de recoltare de unică folosință sunt produse de alt fabricantInstructiuni de utilizare Test rapid antigen COVID 19, FlowflexLasati testul si solutia de extractie sa ajunga la temperatura camerei (15-30 °C) înainte de testare. Utilizati cate o eprubeta cu solutie de extractie pentru fiecare proba care urmeaza sa fie testata si etichetati fiecare eprubeta in mod corespunzator. Desurubati capacul picurator de pe eprubeta cu solutie de extractie fara a strange. Introduceti tamponul de recoltare in eprubeta si rotiti-l timp de 30 de secunde. Apoi, rotiti tamponul de recoltare de cel putin 5 ori, in timp ce strangeti partile laterale ale eprubetei. Aveti grija sa evitati stropirea continutului din eprubeta. Indepartati tamponul de recoltare in timp ce strangeti partile laterale ale eprubetei, pentru a extrage lichidul din tamponul de recoltare. Insurubati ferm capacul picurator pe eprubeta cu solutie de extractie care contine proba. Amestecati bine, rotind sau lovind usor cu degetul partea de jos a eprubetei. Scoateti caseta de testare din ambalaj si utilizati-o cat mai curand posibil. Plasati caseta de testare pe o suprafata plata si curata. Adaugati proba procesata in godeul pentru proba al casetei de testare.a. Desurubati capacul mic de pe varful picurator.b. Intoarceti eprubeta cu solutie de extractie cu varful picurator in jos si tineti-o in pozitie verticala.c. Strangeti usor eprubeta si aplicati 4 picaturi din proba procesata in godeul pentru proba. Asteptati sa apara linia colorata/liniile colorate. Rezultatul trebuie citit dupa 15-30 de minute.Nu cititi rezultatul dupa mai mult de 30 de minute.

Acest produs Test rapid antigen COVID 19, Flowflex nazal/saliva x 1 buc din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Orteza pentru cot - cotiera elastica - XXL
Pensula de make-up Soft Shader, 1 bucata, Cupio
Cetaphil Gel de curatare pentru ten normal-gras, 236 ml
Isis - Teen Derm Hydra, 40ml
Ser Power Collagen Intensive, 50ml, Orjena
Unghiera mica, 1 bucata, Parsa
Urimil Forte Max, 30 capsule
Toner Peptide 9 Aqua Essence, 250ml, Medi-Peel
Spray pentru incaltaminte Akileine, 150ml, Asepta
chevron-right-circle