Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Anemie
  6. /
  7. Vitoral Ferrum, 30 capsule,...

Vitoral Ferrum, 30 capsule, Vitalogic

Beneficii Vitoral Ferrum:Fe se afla in centrul hemului si asigura functionalitatea hemoglobinei;Zn intra in componenta unor metaloenzime implicate in transportul oxigenului;Cu este implicat in eritropoieza (procesul de formare al globulelor rosii);acidul folic, in stransa corelatie cu B12 contribuie la maturarea eritrocitelor in care se afla hemoglobina;B6 contribuie la formarea hemului din hemoglobina;C favorizeaza absorbtia digestiva a fierului;Fe + Zn + Cu + Ac folic + C + B6 + B12 = sinergism de actiune antianemica.Ingrediente:Ulei de floarea – soarelui (Helianthus annuus L.); acid ascorbic; sulfat de fier monohidrat; oxid de zinc; ceara de albine alba (E901); clorhidrat de piridoxina; lecitina de floarea  - soarelui (E322); sulfat de cupru anhidru; acid folic; ciancobalamina.Capsula: gelatina; glicerina (E422); oxid negru de fier (E172), oxid rosu de fier (E172)Mod de administrare:Doza recomandata este de 1 capsula pe zi, cu o cantitate 

Acest produs Vitoral Ferrum, 30 capsule, Vitalogic din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

STRATACEL GEL 10G
A-DERMA EPITHELIALE A.H.DUO CREMA REPARATOARE ANTICICATRICI 100ML
LABORMED 4LAX COPII MICROCLISME 6BUC
Ulei de Orecano Bio, 30ml, Marnys
Mix cu seminte si goji pentru mic dejun, 100g, Sunset Nuts
Gel hidratant pentru ten gras 3Steps, 125ml, Clinique
Crema de zi antirid cu acid hialuronic Hyaluron Specialist, 50ml, L'Oreal Paris
L'Erbolario Parfum pentru camera cu betisoare Shades of Dahlia, 250ml
Himalaya Pasta de dinti Respiratie proaspata Mint Fresh Herbal,75 ml 9092
chevron-right-circle