Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema de fata pentru utilizare zilnica Anti-Pollution, 40 ml, Sebamed

Beneficii:Factor de protectie SPF 20 impotriva expunerii zilnice la UV – principala cauza a imbatranirii premature a pielii;Vitamina E 2% neutralizeaza radicalii liberi si previne imbatranirea prematura a tenului;Acid hialuronic si coenzima Q10 pentru refacerea si mentinerea hidratarii tenului, contribuie la intarirea functiei de bariera a pielii;Complex activ inovativ cu lactobacili fermentati si pH 5,5 care sustin functia de bariera naturala a pielii;Textura bogata, absobita rapid, pentru un ten suplu si protejat. Potrivita ca baza pentru machiaj;Indicatie: Pentru tenul sensibil. Testat clinic si dermatologic. Ingrediente:Aqua, Homosalate, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Isoamyl p-Methoxycinnamate, C12-15 Alkyl Benzoate, Silica, Lactococcus Ferment Lysate, Ethylhexyl Salicylate, Zea mays starch, Cetearyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Butyrospermum parkii butter, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polyglyceryl-6 Distearate, Sodium Hyaluronate, Ubiquinone, Ethylhexyl Triazone, Xanthan Gum, Sodium Cetearyl Sulfate, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Acest produs Crema de fata pentru utilizare zilnica Anti-Pollution, 40 ml, Sebamed din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.68 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ONLY NATURAL ROYAL JELLY 10 FIOLE X 10ML
Rame ochelari de vedere dama Love Moschino MOL517 086
Sebamed Extreme Dry Skin - sampon dermatologic pentru piele foarte uscata, 5% uree, 200 ml
HOFIGAL Protein forta 850mg, 60 comprimate
Masca stralucitoare Argile Blanche, 100ml, Evoluderm
Oral B Kids Rezerva per el Star Wars, 2 bucati
Cafea solubila liofilizata clasica, 95g, Juan Valdez
PAMPERS SERVETELE BABY FRESH CLEAN DUO PACK 2 52 BUCATI
Crema pentru luminozitate cu Vitamina C, 50ml, Babaria
chevron-right-circle