Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon dermatologic antimatreata, 1000...

Sampon dermatologic antimatreata, 1000 ml, Sebamed

Beneficii Sampon dermatologic antimatreata, Sebamed:- elimină mătreața și previne reapariția ei;- eficacitate demonstrată clinic: reduce mătreața cu 50% după 14 zile și cu 73% după 21 de zile. (*Institute Dr. Schrader Hautphysiologie, Holzminden, Germany 2006);- calmează mâncărimea și iritația scalpului;- recomandat pentru păr normal și gras;- formulă blândă de curățare a părului și a scalpului;- cu pH 5.5, pH-ul pielii sănătoase, care îngrijește și protejează părul și scalpul;- protejează structura părului și îi conferă volum și strălucire;- rezultate vizibile de la primele utilizări;- 100% fără săpun, fără parabeni, fără coloranți, fără siliconi, fără parafină/ uleiuri minerale, fără alcool;- formulă hipoalergenică, testat dermatologic.Ingrediente active:PIROCTON–OLAMINĂ: antifungic de ultimă generație, eficient în combaterea mătreții. Acționează împotriva ciupercii pielii (Malassezia furfur) responsabilă cu apariția mătreții și, în același timp, calmează iritația scalpului.Pirocton-olamina poate fi folosit, totodată, și ca adjuvant în tratamentul dermatitei seboreice.CRORURĂ DE TRIMONIU: formează o peliculă protectoare pe suprafața părului, reduce încărcarea electrostatică și conferă strălucire.Ingrediente:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Piroctone Olamine, Glycol Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-4, Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.Mod de utilizare:Aplicați pe părul umed o cantitate mică de șampon, masați și clătiți cu apă din abundență. Pentru o îngrijire completă a părului dumneavoastră, utilizaţi împreună cu sebamed Balsam dermatologic nutritiv restructurant pentru păr deteriorat.

Acest produs Sampon dermatologic antimatreata, 1000 ml, Sebamed din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

112.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de dus White Tea, 300ml, Sabon
Termometru digital cu cap flexibil in forma de catel WT-06, 1 bucata, B.Well
Rama ochelari de vedere dama Carrera 3038 EX4
Tarr Super Loţiune Astringentă Calmantă
Creion de ochi Le Khol By Paradise 120 Immaculate Snow, 1.2g, L'Oreal Paris
Vopsea de par fara amoniac Color Oleo 3-10 saten intens, 115ml, Syoss
Tinctura cu sanziene, 500ml, Faunus Plant
Lip gloss hidratant Pop Plush Strawberry, 3.4ml, Clinique
Rival gel 20 mg/g 20 g
chevron-right-circle