Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti pentru albire Pro 3D White Advandced Luxe Perfection, 75 ml, Oral-B

Beneficii:- pasta de dinti pentru albire include tehnologia de albire Oral-B;- spuma ce pătrunde în profunzime înlătură activ petele de suprafață din zonele greu accesibile, iar fluorul hrănitor întărește smalțul;- protejează activ împotriva petelor de suprafață 24 de ore, prin periaj de două ori pe zi;- 24 de ore de prevenire a petelor de suprafață prin periaj de două ori pe zi;- cu o aromă răcoritoare de mentă. Ingrediente:Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Hexametaphosphate, Aqua, PEG-6, Aroma, Trisodium Phosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Pvp, Xanthan Gum, Carrageenan, Sodium Chloride, Limonene, Sucralose, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, CI 74160, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate.Mod de utilizare:Copiii de 6 ani și mai mici: folosiți o cantitate de pastă de dinţi de mărimea unui bob de mazăre pentru a reduce cantitatea înghiţită. Dacă se administrează fluor din alte surse consultaţi medicul dentist. Conţine fluorură de sodiu (1450 ppm fluorură). 

Acest produs Pasta de dinti pentru albire Pro 3D White Advandced Luxe Perfection, 75 ml, Oral-B din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.12 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare barbati Police SPL996 0568
Gel de dus Rouge Love Story, 500ml, Treaclemoon
Probiotic ATB Protect Ultrabiotique, 10 capsule, Vitavea
Capsule Biomicin, 15 cps, Fares
Rame ochelari de vedere dama Michael Kors MK4091 3005
Biotrade Keratolin Foot crema picioare 25% uree, 50 ml
Gel de dus Grapefruit, 1000ml, Korres
Redoxitos Triple Action 60 jeleuri
URIAGE Bariederm Crema izolanta, 75ml
chevron-right-circle