Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Balsam
  6. /
  7. Balsam leave-in pentru parul...

Balsam leave-in pentru parul cret, Curl Jelly Shine, 180 ml, Umberto Giannini

Beneficii Balsam leave-in pentru parul cret, Curl Jelly Shine, Umberto Giannini:Pentru stilizarea paruluiDefineste bucleleHidrateaza parulAtenueaza efectul static, de incretireAdauga stralucireProtejeaza termicPentru toate texturile de par ondulat, cret si wavyIngrediente cheie:Proteine din grau: atrage umezeala si protejeaza parulGlicerina: un umectant care mentine nivelul de umiditateParfum:Lavanda si patchouli infuzate cu cardamon cald si vanilie laptoasaIn ce pas din rutina integrez produsul?Stilizarea paruluiIngrediente:Aqua (Water), Glycerin, Dimethicone, Polyacrylamide, Dimethiconol, Polysorbate 20, C13-14 Isoparaffin, Hydrolyzed Wheart Protein, Diethylhexyl Succinate, Parfum, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate Dimethicone, Laureth – 7, Potassium Linalool, CI 14700Styrax Benzoin Gum, Vanilla Planifolia Seed, Coumarin, Alpha-isomethyl lonone, Linalool, CI 17200 (Red No 33).Mod de utilizare:Styling:Utilizati ca pas 1 in rutina dvs. de styling. Aplicati prin parul uscat cu prosopul si continuati cu celelalte produse de coafare, uscati parul cu difuzorul sau uscati la aer.Sfat:Aplicand o mica cantitate de Curl Jelly Shine prin parul umed va defini buclele si le va oferi stralucire, fara a fi nevoita sa folositi uscatorul, dar daca alegeti sa uscati cu uscatorul, taratele naturale de grau din compozitie sunt un excelent protector termic.

Acest produs Balsam leave-in pentru parul cret, Curl Jelly Shine, 180 ml, Umberto Giannini din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

53.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel pentru ochi impotriva ridurilor si cearcanelor Clinique for Men, 15ml, Clinique
GOLD NUTRITION L-CARNITINA PEPENE GALBEN 3000, 20 doze
Pampers Scutece Premium Care marimea 3, 6-10 kg, 120 bucati
Ciorapi compresivi Forte 140 den - Visone, 4
Synephrine, 100 capsule, Vitabolic
Periuta de dinti electrica muzicala pentru copii de la +3 ani Buzzy Brush, 1 bucata, Jack N' Jill
Unghii false Bare but Better Nude Glow Long Coffin, 28 de bucati, Kiss
Spray gingival Dentosept Mini, 30ml, PlantExtrakt
Vitamac x 40cp
chevron-right-circle