Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sapun crema cu lavanda, 75 g, Bebble

Cu extract calmant de levantica acest sapun curata usor pielea bebelusului lasand-o moale si hidratata. Prin complexul emolient adaugat pielea delicata a copilului este mentinuta moale si neteda. Formeaza o spuma blanda si cremoasa. Ingrediente:Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Parfum, Amyl Cinnamal, Linalool, Stearic Acid, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Glycerin, Palmitic Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid, Citric Acid, Titanium Dioxide.Mod de utilizare:Bebble sapun crema cu lavanda se foloseste creand o spuma cu ajutorul mainilor dvs si apoi aplicati pe pielea bebelusului masand usor. Clatiti cu apa din abundenta. Evitati contactul cu ochii.Precautii:Evitati contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inghiti. 

Acest produs Sapun crema cu lavanda, 75 g, Bebble din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon + balsam 2 in 1 Dercos, 200ml, Vichy
Gel calmant pentru normalizarea secretiei de sebum Acnestil PB, 30 ml, Rilastil
Germar pentru caderea parului, 60 capsule, Marnys
Meloni Piatra Gua Sha din quartz roz, pentru masaj facial
Apa de toaleta Men’s Care, 100 ml, Apivita
Pachet Citoplant forte 500ml + Detoxifiant forte 270 capsule, Steaua Divina
Ulei de par pentru reparare moleculara, 30ml, K18
Ceai clasic, 17 plicuri, Yogi Tea
Ochelari de soare unisex Erika Ray-Ban RB4171 601/2P
chevron-right-circle