Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena orala
  6. /
  7. Pasta de dinti pentru...

Pasta de dinti pentru copii 6-12 ani Pro Junior, 75 ml, Oral-B

Beneficii:- protejează împotriva plăcii bacteriene și contribuie la lupta împotriva cariilor;- contribuie la protecția smalțului dentar împotriva acizilor și zaharurilor;- protejează densitatea dinților pentru dinți mai sănătoși pentru mai mult timp;- concepută special pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani, dezvoltată împreună cu medicii dentiști;- cu aromă delicată de mentă.     Mod de utilizare:Copiii de 6 ani și mai mici: folosiți o cantitate de pastă de dinţi de mărimea unui bob de mazăre pentru a reduce cantitatea înghiţită.Ingrediente:Glycerin, Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Citrate, Sodium Gluconate, Carrageenan, Xanthan Gum, Aroma, Sodium Saccharin, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxide, Stannous Chloride, Sodium Chloride, Sodium Fluoride, Sucralose, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, CI 42090.Precautii:Dacă se administrează fluor din alte surse consultaţi medicul dentist. Conţine fluorură de staniu (1100 ppm fluorură) şi fluorură de sodiu (350 ppm fluorură).    

Acest produs Pasta de dinti pentru copii 6-12 ani Pro Junior, 75 ml, Oral-B din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.92 Lei
Comanda Online

Alte Produse

FORCAPIL FORTIFIANT KERATINE+ 60 CAPSULE ARKO
Klorane Sampon extract de mango, 400ml
Sampon + balsam 2 in 1 Dercos, 200ml, Vichy
Niavis Linte Rosie Ecologica BIO, 500g
Mascara Falsies Lash Lift Extra Black, 9.6ml, Maybelline
Cap Expert Gummies, 60 jeleuri gumate, Manhae
Balsam cu bitter suedez, 125ml, Transvital
Servetele umede Baby Unistar, 56 bucati, Huggies
PROPOLIS C ECHINACEEA FORTE 30 COMPRIMATE
chevron-right-circle