Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti pentru albire Extreme, 50 ml, Swissdent

Beneficii Pasta de dinti pentru albire Extreme, Swissdent:Formula patentată SWISSDENT: Peroxidul de calciu micronizat (0,1%) și enzimele din fructe (Papaină și Bromelaină) îndepărtează placa cu blândețe, iar agenții de lustruire blând oferă un rezultat de albire perfect;Decolorarea cauzată de pigmenții de culoare (de exemplu din cafea, ceai, tutun) este eradicată treptat și dinții sunt străluciți;Compușii cu fluor protejează împotriva cariilor și lustruiesc ușor suprafața;Bicarbonatul de sodiu neutralizează acizii care pot provoca carii;Fără SLS (lauril sulfat de sodiu este un agent de spumare care poate provoca afta și deshidratează mucoasa bucală);Potrivit pentru copii peste 7 ani;RDA 40;1180 ppm fluor.Ingrediente:Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Mentha Piperita Oil, Cocamidopropyl Betaine, Chondrus Crispus Extract, Sodium Monoflurophosphate, CI 77891, Sodium Bicarbonate, Zinc Citrate, Calcium Peroxide, Bromelain, Sodium Chloride, Papain, Calcium Hydroxide, Calcium Carbonate, Sodium Saccharin, Corn Strach Modified, Limonene, Methylparaben, Lactose, Sucrose, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Caprylic/Capric TriglycerideMod de utilizare:Pentru rezultate optime, periați dinții de trei ori pe zi timp de două minute folosind periuța de dinți SWISSDENT PROFI. Pentru a accelera acțiunea de albire, pulverizați SWISSDENT EXTREME Mouthspray pe pasta de dințiînainte de a vă spăla pe dinți. Nu clătiți cu apă.Coenzima Q10 și vitamina E adăugate promovează gingiile sănătoase

Acest produs Pasta de dinti pentru albire Extreme, 50 ml, Swissdent din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lancete MK Accu-Chek Softclix, 25 buc
Aspirator nazal bebelusi 0+luni, Nosko Original
Avacor x 30 caps. moi
Jeleuri miere, lamaie, ghimbir, 100g, Apidava
TIS FARMACEUTIC CREMA UREE 15% 50ML
LABORMED SER FIZIOLOGIC 40MONODOZE X 5ML
Dr. Max Ceai de musetel, 50g
Strepsils Intensiv Miere si Lamaie 8.75 mg 24 comprimate
Ulei de par pentru reconstructie Brilliant Plus, 75ml, Reistill
chevron-right-circle