Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti pentru albire Crystal, 50 ml, Swissdent

Beneficii Pasta de dinti pentru albire, reparare si remineralizare, Swissdent Crystal:Culoarea albă a „noilor” minerale conferă dinților o nuanță mai tânără și mai albă;Formula patentată conține, de asemenea, enzima naturală din fructe papaină în combinație cu zinc pentru eliminarea eficientă a plăcii și a pigmentului;Valoarea RDA extraordinar de scăzută asigură curățarea suprasensibilă, neabrazivă a dinților;Fără SLS (lauril sulfat de sodiu este un agent de spumare care poate provoca afta și deshidratează mucoasa bucală);Potrivit pentru copii peste 4 ani;RDA 14;Fara parabeni.Ingrediente:Aqua, Glycerin, Sorbitol, Hydrated Silica, PEG-8, Dicalcium Phosphate, Calcium Glycerophosphate, Poloxymer 124, Potassium Nitrate, Xanthan Gum, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Acesulfame, Hydroxyethylcellulose, Xylitol, Zinc Citrate, Papain, Aluminum Hydroxide, Mentha Piperita Oil, Sodium Chloride, Limonene, Lactose, Gaultheria Procumbens Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Polyaminopropyl Biguanide, Tin Oxide, Mica, CI 77891, CI 77947.Mod de utilizare:Excelent pentru dinții care au fost excesiv de albiți. Pentru rezultate optime, utilizați CRYSTAL înainte de culcare și nu clătiți cu apă. Această acțiune extinsă a ingredientelor eficiente asupra smalțului dinților va aduce rezultate regenerative și anti-îmbătrânire și mai bune.

Acest produs Pasta de dinti pentru albire Crystal, 50 ml, Swissdent din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spirulina, 180 tablete ecologice, Rawboost
Detoxifiant Forte, 30 capsule, AdNatura
Jucarie dentitie Kitty Oliver, 1 bucata
Neurovert buvabil, 20 fiole
Sapun intens hidratant pentru toate tipurile de piele Bio Organic, 100g, Nuxe
Tratament impotriva ruperii parului si protector termic Breakage Stop, 195ml, Naturigin
Balsam de buze Glass Tinted 013 Tangerine Red, 3.5g, Tocobo
Versiactive Gel de Spalare 200 ml Braderm
Lactacyd Pharma lotiune intima antibacteriana, 250 ml
chevron-right-circle