Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel Thealoz Duo, 30 monodoze, Thea

THEALOZ DUO GEL este un gel lichid steril, fără fosfați, hipotonic având pH neutru.Utilizarea THEALOZ DUO GEL este blândă pentru ochi, deoarece nu conține conservanți. Absența conservanților permite protejarea țesuturilor oculare și, de asemenea, nu provoacă reacții la utilizatorii sensibili la conservanți.Ingrediente:trehaloză (3%), hialuronat de sodiu (0,15%), carbomer (Carbopol 974P, 0,25%), sorbitol, hidroxid de sodiu și apă pentru preparate injectabile.Mod de utilizare:- Adulți- Copii: părinții sau îngrijitorii trebuie să administreze produsul,- Femei însărcinate sau care alăptează, pe baza cunoștințelor actuale.Dozare: 1 picătură în fiecare ochi, de la 1 la 4 ori pe zi.Cu toate acestea, deoarece este un gel, THEALOZ DUO GEL este potrivit în specialpentru a fi folosit seara, chiar înainte de culcare.Nu este necesară o pregătire specială pentru a utiliza THEALOZ DUO GEL.Dacă purtați lentile de contact: trebuie să le îndepărtați înainte de a utiliza THEALOZDUO GEL.După utilizare, așteptați cel puțin 30 de minute înainte de a pune lentilele înapoi.Precautii:Verificați dacă ambalajul este intact înainte de prima utilizare: utilizați numai dacă plicurile și recipientele unidoză nu sunt deschise.Pentru a evita contaminarea, nu atingeți vârful recipientului cu nimic.Nu reutilizați recipeintul, deoarece după ce îl deschideți, conținutul nu este protejat de contaminarea microbiană.Trebuie să contactați un profesionist din domeniul sănătății dacă simptomele dumneavoastră se agravează sau nu se îmbunătățesc.

Acest produs Gel Thealoz Duo, 30 monodoze, Thea din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

66.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

RNW Ser pentru fata Ceramide Plus, 30 ml
Noah Sampon pentru copii cu lapte & zahar pentru par lung, 250ml
Booster anti-pete si cicatrici, 30ml, Remivia
Crema reparare anti-imbatranire pentru ten mixt si gras Clinique Smart, 50ml, Clinique
Baton proteic cu colagen si capsusi Collagen+, 40g, Max Sport
Ulei de masaj stress-less, 236ml, Sabio
VitaCare Persevit, 14 plicuri
Propolis C Raceala si Gripa Adulti, 8 plicuri
Neutrogena Refreshingly Clear Gel exfoliant fata, 150 ml
chevron-right-circle