Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Anti-insecte
  6. /
  7. Spray impotriva insectelor RepelX,...

Spray impotriva insectelor RepelX, 100 ml, Assista

Beneficii RepelX Spray anti-tantariCompatibilitate cu pielea: FOARTE BUNANu contine substanta DEETPentru adulti si copii cu varsta peste 3 luniProtectie: pana la 8 oreTestat dermatologic si clinicMiros discret si placutPoate fi aplicat si pe haine, fara sa le pateze.Recomandari RepelX Spray anti-tantariadultilor si copiilor incepand cu varsta de 3 luni, precum si femeilor insarcinate.spray-ul anti-tantari se aplica direct pe pielea expusa si, dupa caz, pe imbracaminte.pentru aplicarea in zona fetei si a urechilor respectati urmatoarele recomandari: se va aplica spray-ul anti-tantari doar in jurul urechilor.Repelentul NU se va aplica direct pe fata, atat in cazul copiilor, cat si a adultilor. Se va aplica repelentul in palma si apoi se va aplica pe fata, evitand ochii si gura.Aplicati suficient lichid pe pielea expusa si, dupa caz, pe haine. Suprafetele expuse sa fie acoperite cu RepelX spray anti-tantari.Atentie!Lichidul se va pulveriza uniform pe corp - mai multa substanta nu ofera mai multa protectie!Este recomandat, ca in cazul oricarui repelent, sa se spele pielea dupa ce nu mai aveti nevoie de protectie.Preventiv, inainte sa aplicati pe haine, recomandam sa testati gradul de patare al spray-ului anti-tantari, pe o parte ascunsa a materialului.RepelX Spray anti-tantari contine extract de aloe vera pentru un efect antiseptic, cicatrizant, antiinflamator si antifungic.Timp de actiune:RepelX ofera protectie pana la 8 ore, in cazul in care va petreceti timpul in zone de padure, lacuri, mlastini si locuri cu umiditate ridicata, se recomanda aplicarea repelentului la fiecare 4 ore.Atentionari:RepelX spray anti-tantari trebuie pastrat la loc uscat si racoros. Temperatura optima de pastrare: 15°-25°C.Cititi recomandarile si atentionarile inaintea utilizarii.A se evita contactul cu ochii, ranile deschise, gura si cu membranele mucoase.A nu se lasa la indemana copiilor.RepelX spray anti-tantari nu se aplica pe mainile copiilor!In cazul in care apare o iritatie sau o reactie alergica, opriti utilizarea repelentului, spalati cu apa si sapun apoi consultati medicul

Acest produs Spray impotriva insectelor RepelX, 100 ml, Assista din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cica Skin, 20 capsule, NaturPharma
Gel-crema hidratant colorat Aqua, medium, 40 ml, Rilastil
Xylitol Pulbere ecologica, 250g, Niavis
Masca de fata racoritoare pentru stralucire cu rosie, 23ml, Eyenlip
Ciocolata bio cu crema de migdale si tonka, 100g, Rapunzel
Balsam calmant piele atopica Atoderm Intensive, 75ml, Bioderma
Gel purifiant Trio Zinc, 30ml, Novexpert
Ceai eco infuzie de merisoare cu zmeura, 20 plicuri, Cupper
ZIAJA Natural Olive-Unt de corp 200 ml
chevron-right-circle