Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Periuta de dinti Colours Classic, neagra, 1 bucata, Swissdent

Forma speciala SWISSDENT este unica si patentata. Manerul a fost modelat dupa un instrument dentar pentru a usura manipularea. Periuta de dinti SWISSDENT-PROFI a primit si premiul Red Dot Design Award pentru „Cel mai bun design”.Modul de actiune:Cap de perie mic pentru a ajunge chiar si in cele mai dificile locuriCampul de peri concav (forma lingura) se adapteaza optim la contururile convexe ale dintilor si astfel ajuta la controlul perilor, in special in zona frontala.Manerul este modelat dupa un instrument dentar pentru o manipulare precisaProtectie impotriva recesiunii gingivaleCuratare precisa a dintilorPeri moi din nailon mediu 0,15 mmPeriutele de dinti trebuie inlocuite atunci cand perii isi pierd forma.

Acest produs Periuta de dinti Colours Classic, neagra, 1 bucata, Swissdent din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare dama Ray-Ban RB1971 914751
Crema de dus cu ulei extravirgin de masline, 200ml, La Saponaria
Inel vibrator NOS Deep Sea Blue, Fun Factory
Purasana Maca 300 mg, 120 capsule
Stimu-serum ultra-concentrat pentru zi si noapte C+E PRO, 30ml, Lirene
B-12 Complex Active & Alfa Alfa, 120 capsule, Natural Doctor
Crema pentru ten inchis BB Cream, 40ml, Gamarde
Vopsea de par permanenta Natura Nr. 4.0, 115ml, Loncolor
Pudra compacta matifianta 10 - Light Beige, 12g, Essence
chevron-right-circle