Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dieta si nutritie
  4. /
  5. Cafea
  6. /
  7. Keto Coffee Latte, 300g,...

Keto Coffee Latte, 300g, Diet Food

Cafeaua noastra delicioasa este un amestec din cafea instant 60%, ulei de cocos MCT sub forma de pudra si eritritol. Are un gust excelent ca stimulent de dimineata si ca bautura in timpul zilei. Nu este nevoie sa adaugati zahar alb nesanatos, eritritolul nostru este inclus in compozitia sa, ceea ce ii confera dulceata potrivita. Keto Coffee Latte este dedicat persoanelor care urmeaza o dieta keto. Produsele au un continut bogat de grasimi si un continut mic de carbohidrati, fiind cel mai bun companion la servici, la scoala, la sala de fitness sau in vacanta.

Acest produs Keto Coffee Latte, 300g, Diet Food din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

102.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vitamina C cu bioperine, 90 capsule, Orangefit
Pasta de dinti Natural, 100ml, Betadent
Fares Ceai de tei 20 plicuri
Gel pentru igiena intima Extrasept, 250ml, Eva Intima
SECOM ALIVE WOMEN'S ULTRA 30 TABLETE
Celadrin Extract Forte, 500 mg, 60 capsule, Good Days Therapy
CHICCO 64759 BETISOARE VATA CU APARATOARE 90BUC
Unt concentrat pentru curatarea fetei Hip Hip Burro, 45ml, La Saponaria
Vopsea de par semi-permanenta Casting Natural Gloss 323 Chocolate Dark Brown, 180ml, L'Oreal Paris
chevron-right-circle