Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

MSM pulbere, 400g, Diet Food

Produs bio 100% natural si organic, fara niciun aditiv sub forma de pigmenti, materiale de umplutura, regulatori, conservanti sau alte substante nesanatoase.MSM (methylsufonylmetan) face parte din categoria superalimente este un compus organic al sulfului fiind al treilea nutrient ca si calibru din corpul uman ce se regaseste in toate vertebrele. MSM se gaseste, in mod natural si in tesuturile plantelor si legumelor crude. Se prezinta sub forma de pulbere alimentara cristalizata de culoare alba si este sintetizat intr-o forma identica cu cea naturala. Suplimentarea dietei cu pulbere de MSM ajuta la imbunatatirea flexibilitatii articulatiilor, reducerea durerilor si transpiratiei, reducerea rigiditatii, imbunatatirea circulatiei siimbunatatirea vitalitatii celulelor.

Acest produs MSM pulbere, 400g, Diet Food din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fusion Yellow/Blue 90 de purtari 2 lentile/cutie
Ulei esential de Coriandru, 10ml, Solaris
Rame ochelari de vedere barbati Police VPLG69 0627
HYLLAN H-CERUTIN 30 COMPRIMATE
Trufe vegane cu turmeric si cardamon 10 bucati, 100g, Nouri
Verset Apa de parfum Petite 15ml
ACC 200 mg Pulbere pentru Solutie Orala 20 plicuri
Fluid hidratant ten normal-mixt, Tolerance Hydra 10, 40 ml, Avene
Vogus Green 90 de purtari 2 lentile/cutie
chevron-right-circle