Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Chlorella Eco, 375 tablete, Diet Food

Supliment alimentar ce contine 400mg de chlorella pulbere din culturi organice controlate in fiecare tableta.Recomandata in mod special pentru persoanele care au deficit de calciu si fier in organism. Chlorella contine proteine, vitamine, minerale si clorofila din plin iar o data cu procesul de uscare peretii celulari “se sparg” ceea ce faciliteaza procesul de asimilare a numarului mare de nutrienti. Sursa de multiminerale, vitamine si acizi grasi necesar pentru organism, chlorella este o alga albastra-verzuie care contine o cantitate mare de clorofila cee creste productia de celule rosii din sange si o cantitate mare de calciu - piatra de temelie a sistemului osos. Acesta curata organismul de toxine si este deasemenea o sursa bogata de proteine(60%) si vitamine de tip B. 

Acest produs Chlorella Eco, 375 tablete, Diet Food din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

79.89 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fulgi pentru silueta, 200g, Solaris
Tinctura de pufulita cu flori mici, 50ml, Dacia Plant
Scutece chilotel pentru apa Splashers Baby Shark, Marimea 4-5, 9-15 kg, 11 bucati, Pampers
Crema vitaminizanta de zi cu ulei de catina si masline 50ml
Crema de fata cu protectie solara SPF30 Velvet, 50ml, Frezyderm
Ceai cu portocale Orange Fusion, 20 plicuri, Evolet
Biscuiti Natural 6m+, 120g, Danalac
Solgar Formula pentru Piele, Par, Unghii x 60 de tablete
Esenta fata 9 Peptide, White Cica, 100ml, Medi-Peel
chevron-right-circle