Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dieta si nutritie
  4. /
  5. Produse naturale
  6. /
  7. Chlorella Eco pulbere, 200g,...

Chlorella Eco pulbere, 200g, Diet Food

Chlorella este o alga albastra-verzuie care contine o cantitate mare de clorofila care creste productia de celule rosii din sange si o cantitate mare de calciu - piatra de temelie a sistemului osos. Chlorella contine proteine, vitamine, minerale si clorofila din plin iar o data cu procesul de uscare peretii celulari “se sparg” ceea ce faciliteaza procesul de asimilare a numarului mare de nutrienti. Acesta curata organismul de toxine si este deasemenea o sursa bogata de proteine si vitamine de tip B.

Acest produs Chlorella Eco pulbere, 200g, Diet Food din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.25 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rezerva gel de dus Aegean, 700ml, Karavaki
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen ASJ1214 C1
Lotiune naturala protectoare impotriva insectelor, 100ml, La Saponaria
Pronat Fulgi de alac, 350g
Apivita Gel de dus cu iasomie, 500ml
Durex Play Feel x 50ml
Gel de dus organic solid cu Aloe Vera, 55g, Biosince 1975
Vitamina B1 Tiamina 500mg, 90 capsule, G&G
HIPP CEAI BIO PENTRU AJUTAREA LACTATIEI 20PLICURI
chevron-right-circle